-

 

Sinun tulee tietää, että alla olevien sivujen tartunnan nimi on: HTML:Scam-P (Phish)

 

Vain nettirikosta! Nyt kriminaalit tahot syöttävät nimeäni jossa yhteydessä lukee Päiväkirjani. Varokaa moista roskaa, viruksia ja haittaohjelmia! Minulla ei mitään yhteyttä ja tekemistä, en julkista päiväkirjoja...

Joku niin rakastaa ja arvostaa nimeäni, että jaksaa tunkea nimeeni maalitettuja roskasivuja, kuin järkensä menettänyt. Mutta näistä sivuistakin pitää varoittaa. niissä on tartuntavaara.

Vaikka niissä nimeni komeilee, minulla ei ole MITÄÄN tekemistä niiden kanssa. Sivut ovat nettilaittomuutta, nettirikollista agendaa. Varo olal olevan listan myrkkymenuja!

Älkää haksahtako mm. tällaiselle sivustolle, jossa lukee PÄIVÄKIRJANI.

Alla luetellut sivut (ja muut vstaavat) ovat räikeää nettihäriköntiä. Laitonta, rikollista maalitusta minua vastaan. Vaikka niihin on pantu nimeni (Maijaliisa Hiekkanen)  komeilemaan, minulla ei ole MITÄÄN tekemistä niiden sisällön kanssa!

 

Luettelo laittomista sivuistoista. nniissä myös tartuntavaara,

Sinun tulee tietää, että alla olevien sivujen tartunnan nimi on mm.  HTML:Scam-P (Phish)

Jos eteesi tulee Googlen hakukoneessa ( = pahin!) alal olevia otsikoita, karta tartuntavaaraa! Kaikki, joissa on nimeni ja otsikko Päiväkirjani ovat petossivuja. Minä en ole niiden tekstejä laatinut. Jostakin syystä juuri Googlen hakukone pitää tarjolla näitä rikollisia nettiosoitteita. Muuta hakukonee, Bing, Yahoo  - ne noudattavat Eurooppalaisen Tieteosuojalan säädöksiä.

 

Luettelo haittasivuista

 

Maijaliisa hiekkanen

 
 
Maijaliisa hiekkanen Pedanet Äänekoski – Ikouu. Sinäkin olet tyytyväinen talouteesi.
Maijaliisa hiekkanen Kirjailija: Maijaliisa Hiekkanen - Turun Kansallinen Kirjakauppa. Kommentti Maijaliisa Hiekkasen kirjoitukseen.
 
  1.  

Maijaliisa hiekkanen

 
  1. .
  2. Samoja ja samankaltaisia sivuja on enemmänkin.