Päivitystä 02.02.2021

 

Varoitus: Googlen hakukone

pitää hakulistoillaan edelleen alla todettuja laittomia nettisivuja. Sivuilla on tietoturvariksi. Nimeni on ympätty suorastaan naurettavalla valheella näin:

 

"... kolikkopelit":

------------------------------------------------------------------------------------

Em. nettiteksti on täyttä valhetta ja nettirikosta. On ihmisiä, jotka eivät koskaan ole intoutuneet minkään lajin peleihin, lottoon tai veikkaukseen. Itse kuulun siihen vähemmistöön. Siksi väite liitettynä nimeeni, täyttää rikollisen informaation tunnusmerkistön. SE, että Googlen hakukone pitää esillä sellaista, on merkille pantavaa, ja antaa aihetta jatkossa.

 

pitää hakulistoillaan edelleen alla todettuja laittomia nettisivuja. Sivuilla on tietoturvariksi. Nimeni on ympätty suorastaan naurettavalla valheella näin:

 

"... kolikkopelit "   joissa nimeni on yhdistetty täysin asiattomasti johonkin?

------------------------------------------------------------------------------------

Em. nettiteksti on täyttä valhetta ja nettirikosta. On ihmisiä, jotka eivät koskaan ole intoutuneet minkään lajin peleihin, lottoon tai veikkaukseen. Itse kuulun siihen vähemmistöön. Siksi väite liitettynä nimeeni, täyttää rikollisen informaation tunnusmerkistön. SE, että Googlen hakukone pitää esillä sellaista, on merkille pantavaa, ja antaa aihetta jatkossa.

 

Lisäksi joku krooninen nettihäirikkö koettaa manipuloida yhdistämällä nimeni johonkin MIkkelin vankila johtaja asiaan. Tämä absurdi teksti on näkynyt nimenomaan Googlen hakukoneessa jo useita vuosia. MInulla ei ole ollut eikä ole mitään tekemistä johonkin Mikkelin vankilaan taikka sen johtajaan. Googlen haut ovat siis rikollista valhetta, eikä se ole korjannut asiaa, vaikka siitä on valitettu.

Maijaliisa Hiekkanen

 

Päivitystä 27.7.2020

 

Varoitus . Googlen hakukone pitää nimeeni liittyen edelleen luettelossa alla olevaa rikollista ja laitonta sivustoa.

_____________________________________________________________________

Mikkelin vankilan myymälä | Kakolan myymälä. 2020-03-17

 
17.3.2020 - Tapaa Mikkelin vankila johtaja: Maijaliisa hiekkanen; Markkinoinnin Roiha kertoo, että viimevuotisen siirron jälkeen Luukkosta ei enää sijoitettu ...
 
--------------------------------------------------------------
 
Toistan, että minulla ei ole ollut koskaan eikä mitään tekemistä Mikkelin vankilan taikka sen johtajan kanssa. Sivusto on nettilaittomuutta, ja sisältää tietoturvariskiä, sille joka sitä avaa.

 

 

Päivitystä, update 26.2.2020

Googlen hakukone näyttää siivonneen suuren osan alla luetelluista laittomista sivustoista.

Silti tiedot on toistaiseksi pidettävä esillä.

26.2.2020

Maijaliisa Hiekkanen

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tietoturvariski!

 

Jo useiden vuosien ajan internetissä on ollut laiton stalkkauksen meininki, koskien kirjoituksiani, julkaisemiani kirjoja, blogeja.

 

Nämä (tunnetut ja tiedetyt !) kiusantekijät ovat sinänsä kuin iniseviä hyttysiä, surisevia kärpäsiä. Heidän intoilemiansa puuhasteluja minua (nimeäni) vastaan ei kukaan ota todesta. Jo kaukaa näkyy, että kyseessä on nettikiusaaminen, häiriköinti. Mutta?

 

Laittomat - rikolliset sivustot! Mitä sinun tulee tietää?

 

Minulla (Maijaliisa Hiekkanen) ei ole mitään tekemistä alla lueteltujen sivujen kanssa. En ole antanut lupaa käyttää ja yhdistää nimeäni näiden laittomiin sisältöihin. Esimerkiksi seuraavat Googlessa esiintyvät osumat. Laittomasti ja mielivaltaa käyttäen nimeni on kaapattu alla olevien sivujen yhteyteen. Minulla ei ole mitään tekemistä sivujen sisällön kanssa, vaikka minun sanomakseni on pantu silkkaa törkeyttä!


Maijaliisa hiekkanen - dethai.se

Maijaliisa hiekkanen - hardia.se

Maijaliisa hiekkanen, Jenni kokkarinen - erikratcliffe.info

 

Laittomasti, jopa rikollisin näytöin ( Tekijänoikeuslain rikos) ) nämä netin hämärämiehet ovat jatkaneet saasteisia puuhiaan. Muun muassa nimeäni ympätään kroonisesti Mikkelin vankilaan. MInulla ei ole ollut koskaan mitään yhteyksiä em:n vankilan kanssa! Täysin asiattomia ja absurdeja tekstejä.

 

Googlen hakukoneen mielettömyys

 Googlea on pyydetty poistamaan mm. alla lueteltuja sivuja, mutta se näyttää jopa suosivan kaikenlaisten roskasivustojen pitämistä hakukoneessa, joihin on rikollisesti yhdistetty minun nimeni, minun kirjojeni nimiä. On esitetty, että  Google saa mainostuloja, kun pitää roskasaitteja hakukoneessa? Sentään hakukone BING on siistimpi tässä suhteessa.

Mikään ei selitä, että Googlen hakukoneen robotit listaavat vain tiettyjä (laittomia) sivuja. Koska, on suuri määrä täysin asiallisia ja laillisia nettisivuja ja osumia, joissa nimeni Maijaliisa Hiekkanen on lainmukaisissa yhteyksissä. Miksi Google rajaa ja pimittää näitä sivuja?  Robotit tekevät, mitä niille ohajataan. Onko Google jotenkin rikollisten ainesten työkaluna?

 

Sentään hakukone BING on siistimpi tässä suhteessa, siellä on siivottu pois laittomia roskasivustoja, hakukoneesta.

 

Tartuntavaara - tietoturvariski!

Jos siis avaat mm. alla lueteltuja  sivuja, saat ”kaupan päällisiksi” saasteet koneellesi.

Sinun tulee tietää, että alla olevien sivujen tartunnan nimi on: HTML:Scam-P (Phish)

Tai päädyt pornosivuille!  Muitakin riskejä on, kuten päätyminen kiristyssivuille, tai että järjestelmäsi kaadetaan ja/ tai kaapataan.

 

Tässä luettelo laittomista sivuista, tartuntavaara!

 

(Nimeni on otettu luvatta ja laittomasti alla luetelluille  sivustoille!)

 

Maijaliisa hiekkanen - dethai.se

incio.dethai.se › Kaunis talo

1.9.2019 - Maijaliisa hiekkanen Suomi 99 - Böcker - incio.dethai.se. Missä HOITAJA viipyy (Pehmeäkantinen kirja)

 

Minipillerit akne

coaho.licons.se › Terveydelle

16.10.2019 - Minipilleri yleisesti; maijaliisa hiekkanen. 02/02/ · Akne puhkesi, kun minulla todettiin aurallinen migreeni ja yhdistelmäehkäisy piti vaihtaa ...

 

Maijaliisa hiekkanen

wildwi.hardia.se

 

agrribadasq.ga

 

Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä. Työpaikan tiedot: Mikkelin vankila. (= *) Mikkelin Vankila johtaja: Maijaliisa Hiekkanen) ...

 

Maijaliisa hiekkanen   trafav.besturg.se › Terveydelle

 

Maijaliisa hiekkanen Henkilö : HIEKKANEN - Hae esivanhempiasi - Geneanet. Elämää ... Mikkelin Vankila johtaja: Maijaliisa Hiekkanen) 2) Sivuston aineisto on

 

 KAIKKI yllä luetellut nettisivustot ovat pelkkää laitonta häiriköintiä ja nettirikollisuutta. Tavoitteena on yksityisen henkilön (Maijaliisa Hiekkanen ) vahingoittamistarkoitus.

Yllä lueteltujen nettisivujen lisäksi on Googlen hakukoneessa käsittämätön lista muista nettisivuista, joihin on laittomasti ympätty nimeni, Maijaliisa Hiekaknen. Sivut ovat enimmäkseen englanninkielisiä, tai muilla kielillä.

(Asian päivitys ja selvitys jatkuu..)